Wat zijn de kosten?

Alle prijzen op deze site zijn inclusief BTW en exclusief andere heffingen van overheidswege en eventuele verzendkosten. Bij verzending naar het buitenland, is de koper aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten.

 

Wat zijn de betaalmethodes?

U kunt voor de betaling van uw bestelling kiezen uit meerdere mogelijkheden.

Als u een bestelling plaatst, kunt u direct gebruik maken van de mogelijkheid om online te betalen. De diensten die worden ondersteund zijn iDeal en PayPal.

U kunt daarnaast uw bestelling vooraf overmaken. Na uw bestelling krijgt u een bevestigingsmail met een bijgevoegde factuur waarin de benodigde gegevens staan. Uw bestelling is vervolgens gedurende 7 dagen voor u gereserveerd. Na ontvangst van uw betaling wordt het bestelde product verzonden.

Wilt u uw bestelling afhalen, dan kunt u contant betalen. U kunt ook vooruit betalen voordat u een bestelling af komt halen, als u niet contant wenst te betalen. In dat geval kunt u even contact met mij opnemen om dat te regelen.

 

Wat is de levertijd?

Alle gemaakte of samengestelde kraamkado’s zijn op voorraad.

Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling zo mogelijk nog diezelfde (werk)dag verzonden, en anders de eerstvolgende dag.

U heeft ook de mogelijkheid uw bestelling af te halen. Hiervoor kunt u een afspraak te maken.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden via PostNL verzonden.

De tarieven van PostNL zijn dan van toepassing, doorgaans 2.95

Een pakket verzenden kan via PostNL (bezorging doorgaans de volgende dag).

De kosten hiervoor zijn € 6,95

 

Wat moet ik doen als ik een bestelling wil annuleren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.

 

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik hoor het graag als u een klacht heeft. U kunt dit doorgeven via mail, zodat er een passende oplossing kan worden gezocht.

 

Bevatten alle producten uit een bepaalde categorie dezelfde items?

Producten die u onder ‘Aanbod’ ziet staan, zijn te koop zoals u ze ziet. Alles wat erbij vermeld staat, ontvangt u dan ook met de aanschaf van dit product. Als u een specifieke wens heeft en een kado op bestelling laat maken, worden als basis altijd dezelfde soort items (en anders gelijkwaardige items of items vaneen hogere waarde) gebruikt. Een op bestelling gemaakt kado kan dus afwijken van de andere producten.